Bring a friend

Bring a friend!

Iedereen heeft goede voornemens voor 2024. En ik natuurlijk ook! Terwijl ik tijdens de kerstvakantie op mijn apenrots het jaar zat te overpeinzen, dacht ik dat het leuk zou zijn om aan het einde van dit seizoen dubbel zo veel Chimpz-leden rond te hebben lopen. En daar kan jij mij bij helpen, want hoe meer plezier met je vriendjes erbij!

Avonturen beleven is leuk. Avonturen beleven met je vriendjes is nog leuker! Daarom heb ik een uniek aanbod voor je. Als het je lukt om van één van je vriendjes een Chimp te maken, dan krijgen jullie van mij allebei een mooie tekenset. Daarmee kun je je mooiste fantasieën op papier! Dus voor wie zich aanmeldt via dit formulier hieronder, noteer erbij wie je vriendje is binnen Kidsclub the Chimpz (voor- en achternaam en e-mailadres) en ga binnenkort samen tekenen!

"*" geeft vereiste velden aan

1Gegevens kind
2Contactgegevens
3Betaalgegevens
Registreer hier je Chimp*
Schrijf hier je Chimp in voor de Chimpzclub! Let op een Kidsclub lidmaatschap betekent NIET dat je toegang hebt tot alle wedstrijden, maar je kunt je wel inschrijven voor line-ups en andere te gekke activiteiten.
Geslacht*
DD slash MM slash JJJJ
Menu