Kidsclubleden bezochten massaal de training van het eerste elftal

Zoals het programma ook aangaf in het groeipaspoort werd zaterdag 19 februari de training van het eerste elftal bezocht. Hoofdtrainer Alex Pastoor nodigde alle kidsclubleden uit om de training bij te wonen op de velden naast het Yanmar Stadion.

Omstreeks 11.30 uur werd er verzamelt op het plein bij het stadion van Almere City FC, om vervolgens met elkaar naar het trainingsveld te lopen. Daar waren de manschappen van hoofdtrainer Pastoor al bezig met de training, ter voorbereiding op de eerst volgende competitiewedstrijd. Na het bezoeken van deze training stond er een actieve activiteit op het programma. Onder begeleiding van professionals werd YOU.FO gespeeld. Een nieuw spel, dat steeds meer zijn intrede doet en steeds populairder word.

YOU.FO op het ASM veld

Na buiten te zijn geweest werden de binnenruimtes van het Yanmar Stadion toegedaan. Zo kon ieder kidsclublid zijn of haar eigen gezonde maaltijd klaarmaken en nuttigen. Ondertussen werden er vragen bedacht, die gesteld gingen worden aan de eerste elftal spelers van Almere City FC. In een heuse persconferentie setting werden de spelers onderheven aan vragen. Leuk, maar ook zeer leerzaam!

Persconferentie in het spelershome

Meer nieuwsberichten

Menu