The Chimpz Kidsclub

Over ‘The Chimpz’

Kidsclub Almere City FC ‘The Chimpz’

Here we go, Almere City FC kidsclub ‘The Chimpz’ is een feit! Wie zijn de Chimpz? Lees gauw verder wat wij allemaal in petto hebben voor jouw kleine Chimp!

Wie zijn de Chimpz?

‘The Chimpz’ is het enthousiaste jonge legertje van kidsclubleden dat Ally de Aap ondersteunt in de strijd om handhaving in de Eredivisie. Daarnaast is het woord ‘Chimpz’, ook de Engelse vertaling van chimpansees. Chimpansees zijn brutaal, grappig en all over the place. Niet voor niets is daarom de naam van de kidsclub dit jaar veranderd naar een eigenwijze en jongere benaming. De kids tikken dit jaar het hoogste niveau van Nederland aan en kunnen zich met trots een Chimp noemen en onderdeel worden van The Chimpz Kidsclub!

Hoe word je onderdeel van The Chimpz Kidsclub?

Onderdeel van The Chimpz Kidsclub word je niet zomaar. Daar komt het oplettend oog van Ally de Aap om de hoek kijken, hij heeft de Chimpz in de gaten gehouden op 23 augustus. Alle chimpz moesten ten opzichte van de clubmascotte een parcour afleggen om het officiële Kidsclub certificaat binnen te halen.

Volg dit stappenplan:

  1. Registreer je (Mini) Chimp op onze homepagina
  2. Vul hier onder andere de maat van je Chimp in om je tenue thuis te mogen ontvangen, dus vergeet dit niet!
  3. Maak een account aan op www.tickets.almerecity.nl voor je chimp! LET OP: Heeft je Chimp nog geen e-mailadres? Maak een eigen e-mailadres aan voor je Chimp, zodat het lidmaatschap en de kidsclubkaart persoonlijk kan worden gemaakt.
  4. Vervolgens koop je kidsclubkaart via het tabblad “Kidsclubkaart”
  5. Gefeliciteerd je kind is een Chimp champ 🙂
  6. Hou je mail in de gaten met betrekking tot de line-up en opkomende evenementen!

‘The Chimpz’ maken bijzondere avonturen mee en kunnen aanspraak doen (op basis van beschikbaarheid) op een plek in de line-up, hiervoor krijg je elke woensdag een uitnodiging via de mail. Ook reizen de Chimpz af en toe mee naar uitwedstrijden. Kortom het is een avontuur dat je dit seizoen zeker niet wil missen!

Activiteiten

Het programma van de kidsclub is dit seizoen rijkelijk gevuld. Ben jij klaar om een Chimp te worden en uit je dak te gaan? Hieronder de activiteiten beschreven waarvoor je je Chimp kan aanmelden via de wekelijkse nieuwsbrief op woensdag!

Woensdag 23 augustus The Chimpz Club Challenge 
The Chimpz Club Challenge is een groot feest gebleken bij Almere City FC.  Meer dan honderd kleine chimpz hebben zich bewezen en hebben een officieel certificaat ontvangen.

Donderdag 14 september Vijfde verjaardag Club Pellikaan
Ally de Aap viert op 14 september zijn vijfde verjaardag om 19.00. Kom je ook op zijn partijtje bij Jumping Jack de meest lekkere taart van het dierenrijk eten?

30/31 oktober Halloween: Loogman Carwash
Tijdens de Loogman Carwash Halloween Ride op 30/31 oktober rijd je met de auto naar Hoofddorp voor een gratis wasbeurt voor de auto van je ouders. Onderweg word je geteisterd door fraaie Halloweenkarakters!

1 december Sinterklaas
Ook dit jaar viert Ally de Aap weer pakjesavond met zijn goede vriend Sint Nicolaas, zo hebben wij een verassing voor je op de middenstip en kan je mee naar de wedstrijd SC Heerenveen!

Pasen 2024 De Voetbalfabriek
Rond Pasen is er ook een bezoek aan De Voetbalfabriek! De precieze datum staat nog niet vast, maar maak je borst maar nat om het op te nemen tegen andere Kidsclubleden met leuke voetbalspelletjes!

Almere Jungle speurtocht!
In de Almere Jungle is een spannende speurtocht uitgestippeld met de plaatselijke mascotte om de verloren Eredivisie sleutel te vinden. Kom je ogen uit kijken met de flora en fauna en laat je verrassen door het Orakel. De datum? Die wordt binnenkort bekend gemaakt!

Voor vragen e-mail kidsclub@almerecity.nl

Wedstrijd Almere City FC- Go Ahead Eagles
Menu