The Chimpz Kidsclub

Ally de Aap nieuws

Vier Pasen bij de Voetbalfabriek!

Op 1 april komt de paashaas langs bij de Voetbalfabriek en kan je samen met Ally de Aap verschillende voetbalspelletjes gaan doen om je voetbaltechnieken bij te spijkeren! Maar Pasen is geen pasen zonder chocola. Kom paaseieren zoeken en wie weet vind je wel een chocolade paashaas. Adviesleeftijd is boven de 6 jaar.
Lees meer

Zet je schoentje! Een pakkend succes

Sinterklaas bij Almere City FC was onvergetelijk! Sint Ally vulde met liefde de schoentjes van de Chimpz. Op 29 november in het Yanmar stadionveld vonden de Chimpz hun verrassingen naast hun schoentjes. Heb jij dit gemist? Treur niet langer er komen nog meer leuke activiteiten aan...
Lees meer

The Chimpz Halloween – Een Griezelig Succes!

The Chimpz Halloween event was een griezelig succes, met 10 leuke voetbaluitdagingen en een spannende jacht op de Eredivisie sleutel. Alle Chimpz vonden de sleutel, en er wachten meer leuke evenementen, waaronder een unieke Awayday naar SC Heerenveen.
Lees meer

Spoor van Eredivisiesleutel loopt naar De Voetbalfabriek

Er is een nieuw spoor in de zoektocht naar de Eredivisiesleutel. Dit spoor leidt naar De Voetbalfabriek in Almere Haven, waar verdachte figuren zijn opgedoken. Ga jij samen met mij op onderzoek uit tijdens een spannend spel op de vooravond van Halloween?
Lees meer

Nog geen ledenpas of ‘Chimpz’ superhero outfit?

Tijdens de verjaardag van Ally de Aap op 14 september bij Jumping Jack kunnen nieuwe recruits hun spulletjes ophalen bij een speciale apenbalie. Ook de wat oudere recruits, die op 23 augustus zijn vergeten hun spullen binnen te harken, hebben deze dag een nieuwe kans.
Lees meer

100 nieuwe Chimpz na intensieve Chimpz Club Challenge

Bij de Chimpz Club Challenge hebben honderd nieuwe leden zich gemeld voor de nieuwe Eredivisie Kidsclub!
Lees meer

Ally de Aap opnieuw steun en toeverlaat Sinterklaas

Ally de Aap en Sinterklaas gaan dit seizoen iets speciaals doen rond de Sinterklaasviering. De Goedheiligman houdt de mooie actie nog even geheim --je weet immers nooit wat er tijdens de intocht allemaal fout kan gaan-- en Ally zelf heeft plechtig gezworen er nog niets over te vertellen.
Lees meer

Ally de Aap viert binnenkort zijn 5e verjaardag!

In september viert Ally de Aap zijn vijfde verjaardag. Vijf jaar in apenjaren, dat is nagenoeg volwassen in mensenjaren. En daarom geeft Ally de Aap een grote knalfuif bij Club Pellikaan.
Lees meer

The Chimpz Club Challenge

Om er zeker van te zijn dat Ally de Aap over de beste kinderen van Almere kan beschikken dit seizoen, organiseert de koddige clubmascotte in de beginfase van de competitie een sport- en speldag: The Chimpz Challenge!
Lees meer
Menu