Ally de Aap nieuws

Springen bij Jumping Jack was een succes!

De activiteiten voor kidsclubleden volgen zich in razend tempo op. Deze woensdagmiddag was het de beurt om bij Club Pellikaan/ Jumping Jack te springen.
Lees meer

Een leuke en leerzame workshop van de politie

Zoals de planning in het groeipaspoort ook al aangaf, kwam de politie op bezoek in het Yanmar Stadion. Wijkagent Lukas had voor onze kidsclubleden een leerzame en interactieve presentatie in elkaar gezet.
Lees meer

Kidsclubleden bezochten massaal de training van het eerste elftal

Hoofdtrainer Alex Pastoor nodigde alle kidsclubleden uit om de training bij te wonen op de velden naast het Yanmar Stadion. Daarnaast stonden nog een aantal leuke, leerzame én smakelijke activiteiten op het programma.
Lees meer

Snuffelstage bij Loogman Carwash

Dinsdag 14 december was het dan eindelijk zover. Speciaal voor onze kidsclubleden, met leider Ally voorop, opende Loogman Carwash haar deuren voor een uniek kijkje in de keuken.
Lees meer

‘Zet je schoen’ weer een groot succes

Zoals iedere decembermaand, voorafgaand aan het Sinterklaasfeest op 5 december, konden ook dit jaar Kidsclubleden hun schoentje zetten in het Yanmar Stadion. Dit jaargang helaas niet in een vol stadion, op de middenstip, maar SinterAlly had een prachtig hoekje in het stadion geclaimd. 
Lees meer

Op bezoek bij De Voetbalfabriek

Een activiteit bij De Voetbalfabriek mag natuurlijk niet ontbreken voor alle kidsclubleden. Samen met clubmascotte Ally de Aap werd op vrijdag 22 oktober 2021 de fabriekshal in Almere Haven aangedaan voor allerlei gave voetbalspelletjes.
Lees meer

Almere City FC en Loogman Carwash vriendjes voor altijd

Almere City FC en Loogman Carwash hebben een intense samenwerking hernieuwd. Vanaf nu wordt het vizier echter op een bredere jeugdige doelgroep gericht. Loogman Carwash wordt hoofdsponsor van de Kidsclub. De overeenkomst geldt voor drie seizoenen.
Lees meer

Welkom bij de Kidsclub!

Ga met clubmascotte Ally de Aap het avontuur aan! Samen met alle overige kidsclubleden ontdek je zowel de stad Almere als de club Almere City FC. Middels het groeipaspoort, dat wordt ontvangen na inschrijving, worden de activiteiten afgestempeld en groei je mee met club en stad. Tevens ontvang je als (nieuw) lid een gaaf Almere City FC Kidsclub shirt en kom je veelvuldig in aanraking met de helden op het veld!
Lees meer
Menu