The Chimpz Kidsclub

100 nieuwe Chimpz na intensieve Chimpz Club Challenge

Gisteren hebben we zo’n honderd Chimpz mogen verwelkomen als nieuw lid van de Kidsclub.  Aspirant leden moesten zich tijdens een Chimpz Club Challenge, een sport- en speldag voor de leukste kids van Almere, staande houden om uiteindelijk een felbegeerde oorkonde en een ledenpas in ontvangst te nemen.

Voor mij is het belangrijk seizoen. Sinds de overwinning in Emmen heb ik de gouden Eredivisiesleutel in handen en die sleutel bewaak ik natuurlijk met mijn leven. Met de gouden sleutel opende ik gisteren het hek naar het veld waar het allemaal moest gebeuren.  Gesteund door een A-team, een team van Almeerse mascottes dat voor elkaar door het vuur gaat. Jack van Jumping Jack bijvoorbeeld, maar ook Druppel van Loogman Carwash en A-Jay van Almere Jungle waren er bij.

Hoe word je een Chimp, vraag je je af? Dat is zeker niet makkelijk. Hard schieten, precies schieten, een parcours sprinten en een obstakelrun overwinnen; er zijn kidsclubleden in het verleden aan onderdoor gegaan. De lichting van 2023 was echter uitmuntend. Alle Chimpz lieten zich van hun beste kant zien, waardoor mijn vertrouwen in een goed seizoen heel hoog is. De Eredivisiesleutel blijft dit seizoen zeker in Almere!

Next up! Mijn verjaardag op 14 september. Met mijn nieuwe recruits ga ik mijn verjaardag vieren bij Jumping Jack! Heb je nog een neef of nicht, zoon of dochter die ook lid moet worden van dit doldwaze avontuur met de leukste mascotte van Nederland? Geef je dan op via de Kidsclub-website.

Foto’s Almere City PR / Perry Hendriks

 

Meer nieuwsberichten

Menu