The Chimpz Kidsclub

The Chimpz Halloween – Een Griezelig Succes!

Beste Chimpz,

Wat een geweldige dag hebben we gehad op The Chimpz Halloween-evenement die afgelopen maandag 30 November heeft plaatsgevonden bij de voetbalfabriek. De Chimpz kwamen om 16:00 uur al vol energie en enthousiasme binnen om samen plezier te beleven, en natuurlijk met als doel om alle 4 de onderdelen van de schatkaart te bemachtigen.

De Chimpz hebben deelgenomen aan maar liefst 10 voetbal onderdelen! The Chimpz hebben hun voetbalvaardigheden tot het uiterste getest en veel plezier gemaakt met zijn alle bij de Voetbalfabriek. Halverwege in het evenement begonnen de eerste Chimpz al hun gewonnen schatkaarten in te leveren, om zo het vignet te mogen ontvangen met de vermiste Eredivsie sleutel erin!

De jacht naar het vermiste Eredvisie sleutel is een groot succes! Naarmate het Chimpz Halloween evenement heeft elke Chimp haar/zijn schatkaart ingeleverd om zo de vermiste Eredivisie sleutel te bemachtigen.

Ik wil alle Chimpz bedanken voor hun inzet en energie. Jullie hebben allemaal de vermiste Eredivisie sleutel terug gevonden!

Maar dat is nog niet alles:

Wij hebben nog meer leuke evenementen gepland staan zoals: Een unieke Awayday naar SC Heerenveen, waar jij als Chimp je schoentje mag zetten voor vertrek naar de uitwedstrijd van SC Heerenveen. Wie weet ontvang je een leuke verrassing..

Houd de nieuwsbrief in de gaten, want vanaf volgende week kun je je inschrijven!

 

 

 

Chimpz Halloween

Meer nieuwsberichten

Menu