The Chimpz Kidsclub

Spoor van Eredivisiesleutel loopt naar De Voetbalfabriek

Na de wedstrijd tegen N.E.C. Nijmegen wisten supporters mij te melden dat ze bij De Voetbalfabriek in Almere Haven verdachte figuren rond hebben zien sluipen. Misschien dat ze daar de Eredivisiesleutel hebben verstopt, waar ik al zo lang naar op zoek ben! Ga jij samen met mij op onderzoek uit tijdens een gezellig griezelig voetbalspel op de vooravond van Halloween?

Help jij mee de gouden Eredivisiesleutel weer veilig in mijn bezit te krijgen? Voor de grootste koele kikkers ligt er een schatkaart klaar, die voor eens en voor altijd antwoord geeft op alle vragen die ik nog heb. Deze Chimpz activiteit begint om 16 uur en is omstreeks 18 uur afgelopen.

Op de Pre-Halloween Party bij De Voetbalfabriek is er plaats voor 34 dappere strijders. Ben jij er één van? Geef je op en ga met mij mee op jacht naar de schat!

Meer nieuwsberichten

Menu