The Chimpz Kidsclub

The Chimpz Club Challenge

De sleutel tot de Eredivisie verdedigen? Dat doen we dit jaar met man en macht!

Om er zeker van te zijn dat Ally de Aap over de beste kinderen van Almere kan beschikken dit seizoen, organiseert de koddige clubmascotte in de beginfase van de competitie The Chimpz Challenge. Bij deze sportdag word je getest op verschillende onderdelen, zoals je snelheid, je balvaardigheid, je sluwheid en je levensintelligentie.

Ally de Aap nodigt je op woensdag 23 augustus uit om deze proeve van bekwaamheid af te leggen. Trek je sportiefste outfit aan en laat zien dat je uit het juiste hout gesneden bent. Alleen de allerbesten krijgen van ons een diploma met een officiële klauw van Ally! Ingeschreven Kidsclubleden hebben een link gekregen om zich aan te melden voor deze speciale dag!

Woensdag 23 augustus is het zover! Ally de Aap neemt zijn kleine chimpz graag mee op deze fantastische dag om een officiële chimp te worden! Vanaf 12.30 kun je je Kidsclub shirt ophalen en je kidsclubkaart en dan gaan wij om 13.00 van start! De mascottes van de Kidsclub zijn aanwezig om je chimp te helpen klouteren over de hindernissen. Het beloofd een warme dag te worden, dus neem een waterfles mee. Uiteraard kun je bij ons ook lekker een drankje komen halen op het supportersplein. De dag eindigt rond 15.00 nadat je oorkonde hebt opgehaald.

Meer nieuwsberichten

Menu